Kezdőlap / Levegő sterilizálás, antibakteriális festék, antibakteriális adalékanyag. Magunkról

Levegő sterilizálás, antibakteriális festék, antibakteriális adalékanyag. Magunkról

Antibakteriális festékek, Lakkok     
Antibakteriális adalékanyagok     
Levegő sterilizálás

Cégünk antibakteriális Mesterkeverékek, Adalékok, Festékek, Lakkok, valamint egyéb antibakteriális termékek előállítására, forgalmazására szakosodott. 

Ezüstion alapú antibakteriális adalékaink lehetővé teszik, hogy vízbázisú vagy oldószer alapú festékek, gyanták antibakteriális tulajdonságúvá váljanak.

Antibakteriális Mesterkeverékeink bármely műanyag előállítása során hozzáadhatóak az eredeti alapanyaghoz, aminek következtében a végtermék antibakteriális hatású lesz, gyakorlatilag a termék várható élettartamáig, legyen az 10-20-40 év. Gyanták esetében szintén hasonló eredmény várható.
A legvékonyabb bevonat még évtizedek elteltével sem veszti el hatékonyságát.

A technológia kontrollált ezüstion felszabadítást eredményez, aminek következtében az antibakteriális hatás jóval meghaladja a termék alkalmazhatóságának időtartamát.  

Az adalékok nem jelentősen drágítják meg az adott végterméket, tehát alkalmazhatóságuk gazdaságilag a realitás szilárd talaján állnak. Sőt, figyelembe véve a baktériumok okozta tetemes károkat és a fertőzések számának jelentős emelkedését mutató világtendenciát, létjogosultságuk nem megkérdőjelezhető!

Az ezüstion alapú antimikrobás felületek nem adnak életteret a baktériumok számára!

A levegő minősége szintén fontos kockázati tényező adott helyiségekben, létesítményekben. Kezelésére több módszer is létezik, mi az UV-C légsterilizáló technológiával, légfertőtlenítőkkel állunk magasabb higiéniai szintet igénylő ügyfeleink rendelkezésére.
 

 

Referencia

MTA

MTA Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kutatóház

 

 

© 2018 Minden jog fenntartva. DB Web keresőoptimalizálás