Cégünkről

Cégünk Ezüstion technológián alapuló antimikrobiális Mesterkeverékek, Adalékok, Festékek, Lakkok, valamint egyéb antimikrobiális termékek előállítására, forgalmazására szakosodott. Antimikrobiális adalékaink lehetővé teszik, hogy vízbázisú vagy oldószer alapú festékek, gyanták antimikrobiális tulajdonságúvá váljanak.

Hatásspektum: Baktérium, Vírus, Gomba.

Antimikrobiális Mesterkeverékeink bármely műanyag előállítása során hozzáadhatóak az eredeti alapanyaghoz, aminek következtében a végtermék antimikrobiális hatású lesz, gyakorlatilag a termék várható élettartamáig, legyen az 10-20-40 év. Gyanták esetében szintén hasonló eredmény várható. A legvékonyabb bevonat még évtizedek elteltével sem veszti el hatékonyságát.
A technológia kontrollált ezüstion felszabadítást eredményez, aminek következtében az antimikrobiális hatás jóval meghaladja a termék alkalmazhatóságának időtartamát.

Az adalékok nem jelentősen drágítják meg az adott végterméket, tehát alkalmazhatóságuk gazdaságilag a realitás szilárd talaján állnak. Sőt, figyelembe véve a kórokozók okozta tetemes károkat és a fertőzések számának jelentős emelkedését mutató világtendenciát, létjogosultságuk nem megkérdőjelezhető!

Az ezüstion alapú antimikrobiális felületek nem adnak életteret a kórokozók számára!

A levegő minősége szintén fontos kockázati tényező adott helyiségekben, létesítményekben. Kezelésére több módszer is létezik, mi az UV-C légsterilizáló technológiával, légfertőtlenítőkkel állunk magasabb higiéniai szintet igénylő ügyfeleink rendelkezésére.